Engels Frans Duits Links Over Tiel Arjan van Hees

Arjan van Hees, geboren op 18 mei 1981 in Apeldoorn, is getrouwd met Mirjam en samen hebben ze een zoon en 2 dochters, Thomas, Mathilde en Sofie


Vanaf zijn 16e is Arjan als musicus actief en om zijn muzikale kwaliteiten te professionaliseren studeerde Arjan orgel, koordirectie en zang aan diverse conservatoria.


Arjan is op dit moment dirigent van het Gelders Vocaal Ensemble (Apeldoorn), COV Deo Cantemus (Hoogeveen) en ProCanti (Tiel).


Als organist is Arjan verbonden aan de Barnabaskerk in Apeldoorn. Daarnaast begeleidt hij regelmatig kerk- en zangdiensten in het Vierhuis van ‘s Heeren Loo. Als docent orgel heeft Arjan een lespraktijk in Apeldoorn.


Meer informatie is te vinden op: www.arjanvanhees.nl.


Ben Middeldorp heeft in de afgelopen jaren een prachtige basis neergelegd bij ProCanti waar ik graag op wil voortborduren. Daarnaast vind ik het een voorrecht om de opvolger van Ben te mogen zijn. ProCanTi is een dynamisch gezelschap en in de harmonie, sfeer en hartelijkheid die kenmerkend zijn voor ProCanti wil ik in de toekomst samen met het koor werken aan verschillende doelen: het bieden van originele programmering, werken aan verjonging van het koor en het naar een volgend level tillen van de muzikale prestaties.


Op dinsdagavond 17 april 2018 in de repetitieruimte van ProCanTi, een kerkje aan de Schaepmanstraat in Tiel werd onder meer de Cantique de Jean Racine van G. Fauré gezongen.

Arjan heeft het koor op de piano begeleid en hij heeft deze opname gemaakt.

Hier kunt u de opname terug luisteren.Cantique ProCanTi.mp3