· 

Sint Jansdienst

Sint Jansdienst op 24 juni 2018

Voorganger Detlef Bohlken legde het verhaal rond Sint Jan uit. 

ProCanTi o.l.v. dirigent Arjan van Hees en met orgelbegeleiding van Kees Alblas verleende met zichtbaar plezier zijn medewerking.

De gemeente zong samen met ProCanTi diverse psalmen en liederen.

Daaromheen heeft ProCanTi onder meer de prachtige stukken "Look at the world" van John Rutter, "Woord dat ruimte schept" van Huub Oosterhuis/Antoine Oomen, "There's a wideness in Gods mercy" van Maurice Bevan gezongen. Toehoorders vertelden dat zij zo enorm genieten als ProCanTi een bijdrage aan de dienst levert.

Het Kyrie Eleison dat aan het begin van de woorddienst meerdere keren werd gezongen heeft toehoorders ‘kippenvel’ bezorgd.

ProCanTi heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om veel mensen als nieuw koorlid uit te nodigen. Met het uitdelen van de A6-flyer (boekenlegger/visitekaartje) is een grote wervingsactie 2018 van start gegaan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0