Jubileumconcert 25 Jaar

Jubileumconcert 29 oktober 2023, St Maartenskerk, 15.00 uur


Na maanden van hard oefenen hebben we op 29 oktober een prachtig concert neer kunnen zetten voor een zeer goed gevulde St Maartenskerk. Onder directie van onze dirigent Janine Waardenburg, begeleid door Stijn Bruning en Ben Middeldorp heeft ons publiek genoten van een zeer gevarieerd programma van zo’n anderhalf uur. Er was een keuze gemaakt uit ons oude en nieuwe repertoire. Ook hebben vioolleerlingen en viooldocenten van Zinder ons concert nóg meer elan gegeven. Nico de Groodt praatte het concert op vermakelijke en informatieve wijze aan elkaar. Al met al was het een groot succes. ProCanTi is als een feniks herrezen en heeft haar publiek kunnen verbazen en ontroeren. Na afloop regende het complimenten en werd ook ons concert geldelijk gewaardeerd. Fijn dat we op deze manier ons 25-jarig jubileum ook muzikaal hebben kunnen vieren. Hierbij diverse foto’s (gemaakt door Leen Hofman)van dit geslaagde gebeuren.